Rihmastopurkki 1000ml
Rihmastopurkki 1000ml
Rihmastopurkki 1000ml

Rihmastopurkki 1000ml

8,50 €
sis. 24 % ALV
Uudelleenkäytettävä astia sienirihmaston (ympin) suurentamiseen.

TILAPÄISESTI LOPPUNUT VARASTOSTA

- Satamatyöntekijöiden lakko vaikuttaa toimitusaikoihin. Varastotäydennys tulossa pian.-

Tässä purkissa steriloit kätevästi sienirihmastolla ympättävän kasvualustan. Purkin kanteen asennettuna injektioportti, sekä 0,22um korvausilmasuodatin. 

Ympin suurentamisessa on aina suositeltavaa käyttää puhdasviljelmää, mutta puhtailla itiöillä se on myös mahdollista. 

Suositeltu sterilointi 1L purkille on painekeittäminen 120 minuuttia 12-15psi paineessa. Älä avaa keitintä kun purkit ovat polttavan kuumia, vaan anna jäähtyä vähintään tunnin ajan kun keittimen paine on tasaantunut. Kahden tunnin viilenemisaika on suositeltavaa jos keitin on pakattu täyteen. Purkkiin muodostuu voimakas alipaine jos avaat keittimen ennen jäähtymistä mikä voi vääntää kuuman muovin.

10KPL tilaajalle 30%  Alennus 3kg ruisjyväpakkauksesta.

Alennettu kilohinta 3.50€/kg


-Polypropeenista valmistettu purkki jossa HDPE muovinen kansi. Kansi on varustettu korvausilmansuodattimella sekä injektioportilla. Lämmönsietokyky +121°c höyrypaineessa. 

Purkki kestää konepesua, mutta kansi on puhdistettava erikseen kuumalla vedellä hankaamatta suodatinlevykettä.                                     Vaihto-osat myydään erikseen. -

-1000ml-

Kannen halkaisija 12cm

Pohjan halkaisija 8,5cm

Korkeus 14cm

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
S

Laadukas uudelleenkäytettävä purkki

Hienoa että suomalaisesta kaupasta saa ostettua tällaisia. Helpottaa harrastuksen aloitusta, kun käytettävissä on tarkoitukseen hyvin sopivia purkkeja.